"Cele mai FUN Escape Rooms din Bucuresti!"

Escape Rooms

O camera, un scenariu, o misiune captivanta. Mistere, provocari si decoruri care te transpun intr-o lume fascinanta. Singurul lucru care te tine ancorat in realitate e bataia obsesiva a ceasului. Ai un timp limitat sa evadezi si minutele par sa treaca mult mai repede ca de obicei…

Ce iti garantam? Aventura, mister, adrenalina si… dependenta. Pentru ca e suficient sa incerci o singura data ca sa iti doresti sa te intorci iar si iar!

Ce-ti trebuie? Logica, spirit de observatie, atentie la detalii si mai ales chef de distractie. Plus cativa prieteni alaturi de care sa traiesti o experienta de neuitat!

*Minim 2, maxim 6 persoane

Challenge Rooms

The Codex este creatorul primelor Challenge Rooms din lume. In parte Escape Room, in parte Board Game strategic. Jumatate puzzle-uri si enigme, jumatate noroc si competitie acerba. Singurul joc real in care concurezi impotriva timpului, a „casei” si a unei alte echipe, la fel de motivata ca a ta.

Doua camere absolut identice. Doua echipe, 90 de minute si o misiune indrazneata. Plus 500 $ pe care trebuie sa ii folosesti cu cap.

Pune-ti la incercare ambitia si determinarea! Alege sa joci fairplay sau saboteaza-ti adversarii! Spune DA celui mai electrizant si provocator concept de joc din Romania!

*Minim 4, maxim 14 persoane.