Corporate Escape

TEAM BUILDING @ THE CODEX

Organizezi o PETRECERE CORPORATE sau planuiesti un TEAM BUILDING pentru echipa ta? Vrei sa traiti impreuna experienta aceluiasi joc de Escape desi ai o echipa numeroasa? Atunci vino la singurele Challenge Rooms din Romania! Va așteapta o misiune unica si plina de adrenalina, in care doar ambitia, atentia si lucrul în echipa va pot conduce catre succes. Demonstrati-va calitatile de team players in modulul ”Fairplay” sau luati-va adversarii prin surprindere in modulul „Sabotaj”.

Scrie-ne un e-mail la office@thecodex.ro si lasa-ne sa-ti organizam un team building memorabil!

PROIECTE SPECIALE

Cu o experienta de peste 10 ani in organizari de evenimente si team buildings, echipa The Codex te poate ajuta sa creezi experiente de neuitat pentru clientii companiei tale sau pentru colegii tai. Putem dezvolta jocuri personalizate de tip Escape Room pentru lansari de produse si servicii, petreceri corporate sau evenimente de motivare a fortei interne.

Avem programe gandite special pentru team building-uri de pana la 400 de persoane si posibilitatea de a customiza orice concept in baza brief-ului si a preferintelor companiei tale.

Am realizat deja proiecte de succes pentru multinaționale, agentii de publicitate si companii specializate in implementarea de evenimente. Trimite-ne brieful companiei tale sau cere prezentarea noastra de credentials pe office@thecodex.ro

PUZZLES & ROOM DESIGN

Vrei sa-ti deschizi propriul escape room? Esti in cautarea unor concepte, decoruri sau puzzle-uri speciale? Iti doresti sa cumperi o camera de-a gata sau cauti ajutor doar pentru un puzzle anume? Contacteaza-ne si da-ne mai multe detalii despre proiectul tau pe contact@thecodex.ro! Te putem ajuta sa creezi si/ sau sa implementezi un scenariu unic pentru camera ta!

The Codex este creatorul primelor Challenge Rooms din lume – un escape room combinat cu un joc de strategie, care se bucura deja de un succes aparte pe piata de escape-uri. Daca esti interesat de implementarea unui astfel de joc in localitatea ta, contacteaza-ne!