Petrecere Aniversară @ The Codex

Petreceri aniversare / Party pentru copii / Petreceri adolescenți / Escape Room party

Petrecerile aniversare beneficiază de tarife preferențiale, altele decât cele menționate în pagina de Prețuri. Pentru oferte, vă rugăm să ne contactați la party@thecodex.ro. 

Plănuiți o petrecere aniversară sau un party pentru copii/adolescenți între 8-9 și 15-16 ani? S-au plictisit de locurile clasice de joacă dar e prea devreme pentru cluburi și baruri? Vă doriți ceva inedit, memorabil și foarte distractiv?

Vă așteptăm la The Codex Escape Rooms! Pentru organizarea unei petreceri aniversare de neuitat, așteptăm cererile dumneavoastră pe party@thecodex.ro. Noi vă vom trimite prezentarea completă cu opțiuni de jocuri și de sevire a mesei/tortului.

Jocurile din oferta noastră pentru petreceri aniversare sunt concepute special pentru copii și adaptate vârstei lor. Pe lângă partea clasică de escape room, aceste jocuri combină strategia, lucrul în echipă și atenția la detalii. Experiența rezultată este mult mai dinamică și mai complexă decât un escape room clasic.

Toate petrecerile aniversare beneficiază de un Game Master dedicat (cu pregătire avansată în domeniul pedagogic) cu care participanții la joc interacționează pe tot parcursul experienței.

Adițional, fiecare petrecere aniversară organizată la The Codex Escape Rooms beneficiază de oferte speciale de meniu.

De-a lungul anilor am organizat sute de astfel de petreceri aniversare, iar clienții noștri continuă să se întoarcă an de an! Oricare ar fi preferințele tale, scrie-ne un email și ne vom strădui să oferim sărbătoritului/sărbătoritei și prietenilor săi o experiență de neuitat!