Murder Mystery Games

Despre Murder Corporation

Murder Corporation este un joint-venture între 3 dintre cei mai apreciați operatori de escape-rooms din București: The Codex, LOCKEDup și TROLL Escape Rooms. Împreună, am creat primul și singurul joc live din România care combină deducția, probele de tip escape-room și teatrul interactiv într-o experiență de entertainment nemaiîntâlnită! Jocurile și scenariile noastre sunt create integral de noi, pe un format cu totul nou, în care probele de tip escape-room, talentul actoricesc și plăcerea unui adevărat murder-mystery game se împletesc într-o singură experiență captivantă, unică și memorabilă.

Primul nostru joc, Murder at the Royal Mansion, vă va transpune în lumea anilor 1940, unde șantajul, secretele și luxul erau pe ordinea de zi a fiecăruia.

Biletele sunt disponibile în sistem teatru: alegeți data dorită dintre cele anunțate pe site-ul proiectului – www.murdermystery.ro – și achiziționați bilet pentru acea dată, de la sediul oricăruia dintre cei 3 organizatori – The Codex, LOCKEDup sau TROLL Escape Rooms (vă rugăm să ne apelați înainte de a veni pentru bilete).

Pentru
15-20 de jucători
Durata
3 ore
Limba
Română
Vârsta minimă
18 ani

Povestea

Data este 19 septembrie 1940, anii de glorie ai visului american, lumea plină de intrigi a celor celor bogați și influenți. Cu două zile în urmă, faimoasa Victoria Royal, una dintre cele mai cunoscute figuri din Austin, Texas, împlinea încununata vârstă de 70 de ani. Împreună cu alte persoane influente, apropiați ai familiei, dar și oameni de afaceri, ai participat la petrecerea aniversară din conacul luxos al Victoriei. Înainte de petrecere însă, Victoria a făcut un anunț șocant: în lumina unor informații aflate de ea, intenționează să-și schimbe testamentul. Vestea i-a îngrijorat pe toți cei prezenți, dovedind – dacă mai era nevoie – că fiecare dintre ei are ceva de ascuns. Dar lucrurile nu s-au oprit aici… câteva ore mai târziu, trupul Victoriei a fost găsit fără suflare, în bucătăria conacului.

Au trecut deja două zile și poliția este încă departe de găsi criminalul. Tot ce este cunoscut până în acest moment este că asasinul este unul dintre invitații la petrecere. Te afli din nou în conacul victimei, de data aceasta pentru citirea testamentului, alături de toți cei pe care i-ai văzut cu două zile în urmă.

Cine ar fi putut-o asasina? În ce împrejurări s-a petrecut crima? Ce ascund apropiații familiei? Intră în rol, ascultă precizările avocatului, informațiile ofițerului de poliție, află secretele celorlalte personaje, folosește-ți logica și abilitățile de detectiv și deslușește misterul!