The MOXY Files

POVESTEA:

– Un grup de fantome rau intentionate cauzeaza o serie de evenimente neplacute in cadrul hotelului: obiectele personale ale clientilor dispar fara urma, mancarea si bautura are un gust cel putin ciudat, camerele devin brusc incomode in timpul noptii si personalul se comporta aiurea. Misiunea ta? Captureaza la timp fantomele si pune capat acestor fenomene inexplicabile!

EXPERIENȚA:

– The MOXY Files este o vantoare de fantome inedita, un joc care combina experienta de Treasure Hunt cu cea de escape room. Durata este de 30 de minute.
– Experienta are loc EXCLUSIV in zilele de 30-31 octombrie si 1 noiembrie, iar intervalele de joc sunt disponibile doar intre orele 14 si 22.
Experienta are loc la Hotel MOXY – strada Doamnei 17-19, Centrul Vechi, Bucuresti. In cadrul experientei vei explora parte din spatiile ce tin de hotel (joc exclusiv indoor) si vei avansa in joc prin rezolvarea de puzzle-uri.
– Pentru a face parte din acest joc, este obligatorie inscrierea in prealabil, prin rezervarea unui slot pe formularul nostru de booking “The MOXY Files”.

PREMIILE:

1. Mystery Box I: se acorda echipei care rezolva misiunea la timp si cu cele mai putine hint-uri. In eventualitatea in care mai multe echipe au timpi si numar de hint-uri similare, castigatorul va fi tras la sorti prin random.org.
2. Mystery Box II: se acorda echipei cu cele mai creative si spectaculoase costume de Vanatori de Fantome. Decizia va fi luata de juriul format din reprezentantii hotelului MOXY.

MĂSURI PREVENȚIE COVID-19:

– Fiecare echipa va juca in cadrul rezervarii sale, beneficiind astfel de un slot privat (doar echipa voastra va juca in intervalul respectiv). Toate materialele si spatiile de joc vor fi curatate si dezinfectate inainte si dupa fiecare echipa.
– Toti participantii trebuie sa se dezinfecteze pe maini si incaltari inainte de participarea la joc.
– Mastile de protectie sunt obligatorii pe durata experientei.
– Participantilor care prezinta simptome asociate Covid (tuse, febra, stranut) li se va interzice accesul la joc.
– Toate masurile impuse de autoritati trebuie respectate pe tot parcursul experientei.

Organizator: MOXY Hotels

Designer: THE CODEX Escape Rooms

Preț
40 Lei/pers.
Nr. de jucători
2-6
Durata
30 min.
Limba
Engleză