FAQ

Ce este un Escape Room?
Escape Room este un joc real, conceput inauntrul unei camere tematice si avand o durata prestablita de timp, in care trebuie sa cauti indicii, sa descifrezi mistere si sa rezolvi diverse situatii pentru a indeplini o misiune care-ti este comunicata la inceput.
Ce este un Challenge Room?
Imagineaza-ti un Escape Room combinat cu un Board Game complet transpus in realitate, in doua camere identice plus un spatiu de joc comun. Ai 90 de min. sa gasesti solutia ideala si sa-ti invingi adversarii, fie ca joci "fairplay" sau optezi pentru modulul "sabotaj".
Suntem un grup mai mare. Ce optiuni avem?
In functie de numarul de persoane, iti putem propune mai multe variante de joc. Da-ne un telefon la 0771.503.489 sau scrie-ne un email pe office@thecodex.ro
Cine poate participa?
Absolut oricine. Copii, adolescenti, adulti, chiar si bunici. Vorbitori de limba engleza sau romana. Cu chef de distractie "desteapta", amatori de aventura si mistere.
De ce sa incerci un Challenge Room?
Pentru ca esti competitiv. Destept. Descurcaret. Pentru ca iti place sa castigi si faci fata presiunii. Pentru ca iubesti provocarile si nu-ti e teama de competitie si pentru ca deabia astepti sa le arati prietenilor/colegilor ce poti :).
Vreau sa organizez un Team Building. Ne puteti ajuta?
Bineinteles. Am organizat deja zeci de astfel de jocuri. Te rugam sa ne dai mai multe detalii despre cerintele tale pe office@tecodex.ro
De ce as vrea sa particip?
Pentru ca, desi te distrezi de minune, e de fapt un exercitiu de fitness mental. Pentru ca poti sa te joci de-a Sherlock sau James Bond, pentru ca traiesti experiente inedite si te lovesti de dispozitive, sisteme si practici pe care le-ai vazut doar in filme.
Trebuie sa vin cu ceva? Ce fac cu lucrurile mele?
Da. Cu chef de joaca. Iar obiectele personale le poti lasa in locurile special amenajate.
Vreau sa organizez o petrecere aniversara.
Ai nimerit unde trebuie! Pe langa jocurile efective te putem ajuta cu organizarea unei petreceri de neuitat, presarata cu surprize la tot pasul. Trimite-ne detalii la office@thecodex.ro
Ce se intampla daca ma blochez sau nu evadez la timp?
Daca te blochezi pe parcurs, poti cere indicii (numarul lor difera in functie de situatie). Daca nu reusesti sa evadezi la timp, fii fara grija, nu te lasam incuiat acolo 🙂
Cum pot rezerva o camera?
Intri pe pagina “Rezerva”, iti alegi jocul preferat si cauti un slot liber. Sau ne dai un telefon la 0771.503.489
Vreau sa fac o surpriza cuiva.
Perfect! Ii poti cumpara un voucher cadou sau il/o poti aduce la una din camerele noastre, unde pe parcursul jocului va gasi surpriza pregatita de tine. Poate fi un cadou, un inel de logodna sau orice iti doresti tu!