SECRET SOCIETY

Te trezesti intr-o incapere necunoscuta, ce pare a fi o camera dintr-un vechi castel medieval. Ești inconjurat de obiecte si simboluri misterioase, iar ușa se inchide cu zgomot in urma ta.
Cautand o modalitate de a scapa, gasesti o scrisoare care iti este adresata…
Ai nimerit in ascunzatoarea unei faimoase societati secrete si singura ta sansa de evadare este sa treci Proba de Initiere. Ai 60 de minute sa-l trezesti la viata pe Marele Preot si sa-l convingi ca meriti sa te numeri printre cele mai luminate minti ale secolului…

*Minim 2, maxim 6 persoane

Au Evadat

46%

SLEEPY HOLLOW

Bantuit de spirite malefice si impovarat de crime inexplicabile, micul orasel Sleepy Hollow are nevoie disperata de un erou.
Te afli la final de secol, iar legenda spune ca blestemul ce chinuie orasul trebuie inlaturat inainte ca ceasul sa bata miezul noptii. Altfel, atat tu cat si locuitorii orasului veti indura inca o suta de ani de teroare…
Ai 60 de minute sa elucidezi odioasele crime si sa pui capat blestemului, insa in Sleepy Hollow nimic nu este ceea ce pare…

*Minim 2, maxim 6 persoane

Au Evadat

53%

CHALLENGE ROOMS - CAN YOU GET AWAY WITH MURDER?

Faci parte dintr-un grup de asasini platiti si primesti misiunea de a-l elimina pe miliardarul William Eldridge. Reusesti sa te infiltrezi la petrecerea gazduita de acesta la conacul sau si decizi ca este momentul propice pentru a trece la fapte.
Telul tau este sa procuri o arma, sa-l asasinezi pe stapanul conacului, sa te descotorosesti de cadavru platind un ajutor si in cele din urma sa scapi basma curata, comitand astfel crima perfecta.
Ai 90 de minute la dispozitie, dar se pare ca nu esti singurul care i-a pus gand rau…

* Varsta minima 17 ani
** Minim 4, maxim 16 persoane
*** Doua camere plus un spatiu comun, joc de competitie

Punctaj maxim inregistrat: 0 puncte

CHALLENGE ROOMS - THE DETECTIVES

Doua echipe de detectivi faimosi se infrunta in incercarea de a elucida cel mai dificil caz din istoria Scotland Yard. Cine va reusi sa rezolve misterul disparitiei miliardarului Eldridge? Cine va descoperi indiciile si va castiga in final recompensa?

Jocul The Detectives este optiunea ideala pentru petrecerile aniversare. Toata gasca se bucura de aceeasi experienta, intr-un joc dinamic, interactiv si plin de provocari.

Pentru rezervari la acest joc va rugam sa ne scrieti la office@thecodex.ro

* Varsta maxima 16 ani
** Minim 4, maxim 18 persoane
*** Doua camere plus un spatiu comun, joc de competitie

Punctaj maxim inregistrat: 0 puncte